Bezoek de Grolsch brouwerij in Enschede

Boek een Grolsch brouwerijtour
De karakteristieke pilssmaak. De unieke beugelfles. En de typische reclames. Grolsch heeft al bijna vier eeuwen lang een onafhankelijke, eigen kijk op bier. Wil je alles ontdekken? Welkom bij de Grolsche Bierbrouwerij. Tijdens de Brouwerij Tour komt alles wat je over Grolsch wilt weten aan bod: de rijke geschiedenis, het brouwen en bottelen. En natuurlijk is er voldoende gelegenheid om alle Grolsch bieren te proeven. Kortom, wil je een interessant en gezellig uitstapje en ben je ouder dan 18 jaar? Boek de Grolsch Brouwerij Tour. Jongeren van 12 tot 18 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Tijden
De brouwerij kan, behalve op feestdagen, van woensdag tot en met vrijdag bezocht worden:
- 's ochtends van 09.30 tot 12.00 uur
- 's middags van 13.30 tot 16.15 uur
- 's avonds van 17.00 tot 19.30 uur (niet op vrijdagavond)

De toegangsprijs voor de ochtendtour is €10,- en de middag- en avondtour kost €12,50 per persoon. Voor jongeren van 12 tot 16 jaar geldt een korting van €2,50 p.p.

Brouwerijtour boeken
Boeken kan telefonisch bij het Ontvangstcentrum van Grolsch via 053-4833290. Maar het is ook mogelijk online te reserveren. Klik hier om direct online te reserveren.
U kunt ons vinden aan de Brouwerslaan 1, 7548 XA Enschede. Voor afwijkende tijden en cateringmogelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen.

Grolsch shop
In onze shop bij het Ontvangstcentrum verkopen wij de artikelen die je ook in de shop op onze site terugvindt. De Grolsch shop is op geopend op woensdag tot en met vrijdag op het moment dat er excursies zijn.

  • Side Image
  • Side Image