Welkom Bij Grolsch

Grolsch is een veelzijdige onderneming met een boeiend verleden van 400 jaar en een uitdagende toekomst. Wij kennen een rijke traditie waarbij onze oorsprong ligt in het oosten van Nederland, eerst in Groenlo en tegenwoordig in Enschede. We zijn meer dan een sterk merk en een aansprekend product met karakter, ons geloof in bier staat altijd centraal, gebrouwen in één van de modernste brouwerijen ter wereld. Daarnaast zetten wij ons graag in voor een duurzame samenleving en staat verantwoord alcoholgebruik altijd hoog op onze agenda. We nemen onze verantwoordelijkheid en geloven in ons product.

Grolsch kenmerkt zich door een eigen kijk op de wereld en op bier in het bijzonder. Generatie na generatie hebben we onze eigen weg gevolgd, de dingen ánders gedaan. Onze beugelfles is daar een mooi voorbeeld van. Grolsch durft te experimenteren, maar blijft trouw aan haar principes. We hebben een geheel eigen kijk op bier en óók op duurzaamheid! We vinden het belangrijk onszelf te blijven uitdagen.

 

 

 

Grolsch is onderdeel van Asahi Europe Ltd

Laatste nieuws

Blog Menno Scholten - Business Intelligence Analyst

Blog Menno Scholten - Business Intelligence Analyst

11-04-2018 13:53:55

Wat me positief verraste bij Grolsch is dat je geen jarenlange staat van dienst nodig hebt om gehoord te worden. Als je een goed inzicht hebt, dan wordt er geluisterd. Daarnaast wordt er veel belang gehecht aan carrièreplanning en persoonlijke ontwikkeling. Binnenkort start ik met het Young Development Program, een programma dat volledig gericht is op het ontwikkelen van je eigen kwaliteiten en het leren (her)kennen van je zwaktes. Met een groep van acht ambitieuze starters begint ons traject met 3 dagen in de Ardennen!

Grolsch realiseert in 2017 laagste energie- en waterverbruik ooit

Grolsch realiseert in 2017 laagste energie- en waterverbruik ooit

09-04-2018 16:21:15

Nieuw duurzaamheidsverslag 'Duurzaam met karakter' online beschikbaar

Grolsch Session IPA groot succes en nu ook landelijk verkrijgbaar

Grolsch Session IPA groot succes en nu ook landelijk verkrijgbaar

09-04-2018 08:32:51

Positieve reacties op het nieuwe laag-alcoholische speciaalbier van Grolsch